Activitati ocupationale

O zi la Inimi Frumoase este o zi bine structurata si plina de activitati. Trebuie numai sa definim ce adaptam, functie de cerinte. Vom gasi impreuna altgoritmii necesari unui echilibru. Ne intereseaza ca totul sa se intample pe conceptul de Familie. Am structurat conceptul pe doua paliere. In plus, vom inventa evenimente care sa raspunda tuturor criteriilor. De exemplu: daca ni se cere o seara de bal pe saptamana, asa vom face! De la aparent banalele plimbari pe malul lacului din imediata apropriere si pana la excursii deosebite, toate sunt in planul nostru.

  1.  Activitati integrative si sociale. De la jocuri si activitati pornite din pasiune si pana la competitii, organizam totul impreuna. Fie ca este vorba de sah, table rummy, jocuri de carti, jocuri de societate, etc, toaate sunt incluse in planul nostru. Avem in vedere, de asemenea, participarea la competitii cu persoane de varste apropiate din localitatile invecinate. La noi, nu se vor indeparta nici de pasiuni sau competente. Vom avea grija sa raspundem la toate provocarile si sa gasim solutii creative. Avem aceasta convingere.

     2.  Saptamana si excursia. Aceasta este legea pe care am fixat-o pentru acest segment. Practic, vom avea o excursie, calatorie sau vizita in fiecare saptamana. De la vizitarea unei manastiri sau monument istoric si pana la locatii turistice celebre. Cine face acest plan? Il vom face impreuna cu noii nostri prieteni. Studiem la fiecare necesitati, pasiuni si dorinte, iar apoi le transformam in obiective pentru excursie si le programam in calendarul nostru de deplasari. Ne dorim sa recuperam multe din  nerealizarile bunicilor nostri pe zona turistica si de agrement. Stim ca nu au avut timp si/sau altele au fost prioritatile. De fapt, vorbim de viata, de bucuria vietii si de bucuria sufletului. Vom face tot ce ne sta in putinta sa rezolvam cat mai multe dintre ele.

Mai multe poze, aici sau pe facebook