Despre gradina si parcul Inimi Frumoase

Despre gradina si parcul Inimi Frumoase. Sa le luam pe rand. Parcul, in viziunea noastra, este zona de relaxare care trebuie sa contina arbusti ornamentali, flori, gazon si copaci. Lansarea proiectului aduce dupa sine indeplinirea primelor criterii. Lipsesc intentionat copacii. De ce? Pentru ca plantarea lor ar fi adus riscuri (sanse minime de prindere – inca in vegetatie) si pentru ca ne dorim sa plantam acei copacii impreuna cu cei din prima serie. Vor fi amintiri frumoase pe care le vom impartasii cu dumneavoastra. Tot pentru ca ne dorim sa incepem de la zero si proiectele speciale, gradina si livada vor fi calibrate impreuna cu aceeasi prima serie sau prim serii. De abia asteptam acele trairi. Ne dorim foarte mult sa ajungem sa folosim pentru bunicii nostri (asa-i numim pe cei cazati la noi) si pentru apartinatori fructele si legumele produse la noi in gradina. Cum suna: „Aceste produse (legume, fructe, conserve, etc) sunt de la bunici, de la tara!” Cu alte cuvinte, acea emotie, acele trairi nu trebuie sa dispara.

Ne intoarcem la parc. L-am conceput deschis, adica se poate vedea de la strada si putem vedea strada. Asa ni s-a parut normal. Ne-am dorit sa fie o curte normala cu vedere catre cei care trec si invers. Nu intentionam sa punem la izolare pe cei care se cazeaza la noi. Din acelasi motiv, vom iesi zilnic la promenada in localitate si mai ales pe malul lacului din imediata apropiere. Terasele generoase si pline de flori sunt si ele un element placut al locatii noastre.

Am etalat o parte dintre elementele ce pot fi intalnite in locatia noastra. Restul, le descoperiti impreuna cu noi, la noi! Va asteptam!