Intretinere si infrumusetare

Elementele Intretinere si Infrumusetare nu trebuie sa dispara din interes. Prin urmare, este important sa ne preocupam de aceste aspecte. In acest sens, am semnat un protocol cu Cabelo Beauty Salon. Ei ne vor sprijini cu tot ce inseamna Manichiura, Pedichiura, Tuns, Coafat, Makeup, Cosmentica si tratamente de infrumusetare. Serviciile vor fi prestate la locatia noastra sau la punctul lor de lucru, dupa caz.

Despre Cabelo Beauty Salon: 

„Sunteţi în contact cu cel mai îndrăzneţ proiect pe domeniul Beauty Salon. Am început din Pajura, un cartier nou, întinerit şi dezvoltat în zona de Nord a Capitalei. Avem în plan deschiderea unei reţele de 20 de saloane în Bucureşti şi în principalele oraşe ale ţării. Sperăm să vă placă conceptul şi serviciile!

Misiune

Intr-o piata in care clientul de salon se confunda cu clientul care merge acasa la prestator, este nevoie de criterii clare care sa faca diverentierea clientilor. Trebuie rezolvata, de asemenea, si problema multitudinii de saloane care folosesc  spatii improprii si determina pe client sa accepte bunatatea si serviciul ca pe o simpla normalitate. Vizita la un beauty salon este o placere si o experienta care trebuie sa genereze acea energie si relaxare cu care eram obisnuiti candva.

Viziune

O retea de beauty saloane, cu acelasi concept, aceleasi standarde si aceleasi valori. Ne propunem un prag constant de multumire a clientului care sa descopere aceleasi servicii si acelasi tip de atitudine si confort fie ca merge la un salon apropiat de locuinta, de birou sau de un alt obiectiv, fie el si intr-un alt oras.

Valori si Credinte

Credem in buna alegere a personalului, instruirea si echiparea continua cu cele mai noi competente. Aceasta afacere nu se bazeaza pe cifre financiare, ci pe afilierea unui numar cat mai mare de clienti la conceptele noastre sanatoase si indreptate catre client. Sintagma: „Clientul este important”, pentru noi este litera de lege. Nimeni si nimic nu trebuie sa o incalce.”