Nu sunt clienti sau pacienti, sunt rudele si bunicii nostri

Cand am pornit acest proiect, am facut-o din suflet si din bucuria de a putea ajuta. Cei care apeleaza la serviciile noastre nu sunt clienti sau pacienti, sunt rudele si bunicii nostri. Nu-i vedem ca pe niste sume de bani, ci precum oameni, asa cum sunt. De la conditiile de cazare, socializare, activitati ocupationale, excursii si activitati creative si pana la mesele corecte si utile, ne implicam cu sufletul. Evident, nu scapam din vedere necesitatile si ingrijirea. Sunt importante pentru noi, asa cum este si sanatatea. Cautam continuu variante, informatii si parteneriate pentru a oferi altfel de solutii. Ne indreptam catre ingrijirea atenta a starii de sanatate si catre folosirea de solutii intalnite in natura. Respectam cu strictete cerintele medicilor, insa solicitam alternative si venim, pe cat posibil, cu propuneri din zona medicinei alternative si complementare. O sa constatati, din tot ce am pregatit, ca ne-am aplecat catre fiecare detaliu pentru a nu avea perceptii de izolare, abandon sau alte lucruri negative care demoralizeaza si transmit stari pe care nimeni dintre noi nu si le doreste. Va garantam ca vom fii perceputi precum prieteni si rude apropiate. Da, prestam servicii, insa nu pentru clienti sau pacienti, ci pentru rudele si bunicii nostri.

Misiunea noastra

Sa desfasuram o activitate responsabila, cu bun-simt, seriozitate si profesionalism. Obiectivul nostru este sa demonstram ca se poate, cu suflet si determinare, sa ne tratam oaspetii ca pe membri familiei si sa ne comportam ca atare. Trebuie sa demonstram ca exista si activitati care nu se ancoreaza in beneficii materiale in detrimentul serviciilor. Pe langa George, partenerul care a revenit in tara sa se ocupe de romani, speram sa readucem si alte persoane care lucreaza in Europa in acelasi domeniu. Pentru ei, dorul de tara este urias si nu poate fi alinat decat cu solutii de acest gen.

Viziunea noastra

Conditiile bune de gazduire, hrama de calitate si ingrijirea speciala, coroborate cu detalii care conteaza in consolidarea politicilor noastre, vor determina responsabilizarea pietei de specialitate. Dorim sa generam cerinte si sa-i determinam pe cei doritori sa puna conditii.

Valori si Credinte

Credem in oameni si intr-o societate construita din oameni. Suntem gazde si tratam cu responsabilitate si profesionalism acest rol. Avem persoane pe care le gazduim, hranim si ingrijim ca pe oameni. Oaspetii nu sunt clienti sau pacienti, ci rudele sau bunicii nostri.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!